Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Sarı-Kırmızılı taraftarların dört gözle beklediği Didier Drogba transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Daha önceki yöneticiliği sırasında Frank Ribery’yi Cim Bom’a getirip taraftarın gönlünde taht kuran Öztürk, kendisinin normalde transfer çalışmalarına katılmadığını ancak alınacak oyuncu Chelsea, Manchester United, Barcelona ya da Real Madrid gibi büyük bir takımdan olursa devreye gireceğini söyledi.

İşte Adnan Öztürk’ün Drogba’yla ilgili sözleri: “Biz oyuncuyla her konuda anlaştık. Aramızda hiçbir pürüz kalmadı. Artık her şey Roman Abramovic’in vereceği karara bağlı. Kendisi, bu tarz kararları en yakınındakilerle bile paylaşmadığı için şu anda yorum yapmak zor. Yine de transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Doğal olarak Drogba’nın başka talipleri de var. Bu konuda taraftarlar rahat olabilir. Drogba, Chelsea’den ayrılması halinde kesin olarak Galatasaray’a gelecek.”

3 yorum:

Umit dedi ki...

güzel paylasim

cinsel sohbet

islami sohbet

sohbet siteleri

marjinaldsgn dedi ki...

sohbet hattına bağlanarak birbirinden tatlı bayanlarla doyasıya sohbet etmenin keyfini çıkarın

ErsinCe dedi ki...

Merhaba Sohbet W Sohbet Ağı üzerinde sohbet etmek isterseniz

Sohbet Et


Forumda zaman geçirmek isterseniz

Sohbet W Forum


adreslerinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yorum Gönder


Desing By SAMKAN

Copyright © 2011 Sohbetciniz.blogspot.com, Sohbet, Chat, Arkadaşlık sitesi. Designed by MakeQuick, blogger theme by Blog and Web | Posts RSS | Comments RSS